”Entisaikoina maailma oli täynnä mytologisia olentoja, ja sen aikaiset kyläläiset elivät jatkuvasti niiden aiheuttamassa pelossa. Olentojen hallitsija, arkkidemoni Asmodeus, ei antanut kansan elää hetkeäkään rauhassa, vaan piinasi heitä jatkuvasti. Kansalaiset odottivat päivästä päivään pelastajaa, joka kukistaisi pahan Asmodeuksen, mutta turhaan…?”

Eletään 1400-luvun Melvillessä ja maailma on Asmodeuksen hirmuvallassa, eikä kukaan uskalla pistää hänelle vastaan. Kyläläiset, jotka ovat itse liian heikkoja asettumaan Asmodeusta vastaan, odottavat sankaria joka olisi kyllin vahva tähän tehtävään. Tätä mystistä sankaria ei ole tähän päiväänkään mennessä löydetty.

Puhutaan, että Melvillen kiltatalon ilmoitustaululle tulee ilmestymään uusi tehtävä pe 25.11. klo 18. Tässä tehtävässä seikkailijan on löydettävä Hornanhurtan sydän. Kiltatalon emäntä on luvannut arpoa kaikkien tehtävän suorittaneiden kesken 200 rahnaa. Jos kiinnostuit, muista marssia kiltatalolle ottamaan asiasta selvää.

Tehtävä on suoritettavissa vuoden loppuun asti, ja tehtäviä tullaan julkaisemaan tulevaisuudessa lisää. Huomioithan kuitenkin, että tulevat tehtävät vaativat näyttöä aiemmista tehtävistä, eikä niitä sen takia voi ottaa vastaan ilman aiempien läpäisyä.

Lähde seikkailemaan ››

Kommentit (0)
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy kommentoidaksesi.