No niin, rakkaat habbolaiset!

Melkein kahden kuukauden juhlahumun jälkeen itse H-hetki, eli 15.4. klo 17 alkava palkintogaala alkaa lähestyä. Näiden kahden kuukauden aikana olemme karsineet yli 100 ehdolle asetetusta hahmosta teidän mielestänne 21 viime vuonna parhaiten menestynyttä finalisteiksi. Pian on aika kertoa, ketkä seitsemän finalistia menestyivät kaikista parhaiten.

Gaalahuoneesta

Gaalahuoneen omistaa Laavalambbu, ja gaalailtana sinne pääsee esimerkiksi navigaattorin Julkiset-välilehden uutuuksista tai komennolla :roomid 15992381. Gaalailtaa paikan päälle seuraamaan tulevien finalistien kannattaa myös liittyä gaalahuoneen ryhmään jo ennen gaalailtaa helpon pääsyn takaamiseksi. Ryhmä löytyy esimerkiksi kultakalagaala-hahmon profiilin kautta.

Gaalan aikataulu

16:20 - ovet aukeavat finalisteille

16:40 - ovet aukeavat yleisölle

17:00 - gaala alkaa (kesto ~1h)

Gaalan seuraaminen etänä

Vaikka kaikkia kynnelle kykeneviä suositellaankin vahvasti saapumaan paikalle, pystyy gaalaa seuraamaan myös gaalasivustolle tulevasta suoratoistosta. Tämä mahdollistaa gaalan seuraamisen esimerkiksi hotellin ulkopuolelta tai vaikka jonottaessa, mikäli huone täynnä. Huomioi kuitenkin, että suoratoistossa on pieni viive.

Gaalamerkki

Kyllä, luit oikein. Kirsikkana kakun päällä tulemme jakamaan gaalasta myös alla näkyvän merkin, mutta ohjeet sen saamiseen kuulet vasta gaalassa.

[merkki-1]

[merkki-1-ID]PT160[/merkki-1-ID]

[merkki-1-nimi]Kultakala Gaala 2022[/merkki-1-nimi]

[merkki-1-kuvaus]* taputtaa *[/merkki-1-kuvaus]

[/merkki-1]

Gaalan jälkeen

Mikäli et aio seurata gaalailtaa tai haluat esimerkiksi tietää vain voittajat, niin ei huolta, sillä tulemme ilmoittamaan heidät gaalan päätyttyä sekä täällä Habbionissa että HabCatissa. Saatamme myös julkaista joitakin tilastoja esim. äänestyksistä, joten pysy kuulolla!

P.S. Finaaliäänestys on auki keskiviikkoon 12.4. asti, jos et ole vielä äänestänyt!

Tästä gaalailtaan ››

Kommentit (0)
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy kommentoidaksesi.