Tervetuloa matkaamaan meidän kanssamme maailman ympäri!

Tulevien viikkojen aikana tulemme lentämään Habbon lentoasemalta useita merkillisiä lentoja eri maanosiin.

Kohteita on yhteensä kuusi ja lennämme ensimmäiseen kohteeseemme Australia, perjantaina 21.4. kello 18:00 sekä 20:00.

Lennot ovat ainutlaatuinen tilaisuus, sillä lennämme yhteen kohteeseen vain kaksi lentoa! Muista siis tulla ajoissa paikalle, jotta pääset mukaan seikkailuun.

Muiden lentojen aikataulut selviää myöhemmin.

Pääset tästä linkistä huoneeseen (tai komennolla :roomid 18222559)

[merkki-1]

[merkki-1-ID]FI550[/merkki-1-ID]

[merkki-1-nimi]Australia[/merkki-1-nimi]

[merkki-1-kuvaus]Matkamuisto[/merkki-1-kuvaus]

[/merkki-1]

[merkki-2]

[merkki-2-ID]FI549[/merkki-2-ID]

[merkki-2-nimi]HL[/merkki-2-nimi]

[merkki-2-kuvaus]Habbon Lentoasema[/merkki-2-kuvaus]

[/merkki-2]

Kommentit (2)
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy kommentoidaksesi.
Iso_Myy
20.04.2023 16:12
Huoh.. oletteko oikeasti tosissanne? Miksi täytyy järjestää näitä vain yhden päivän merkkitapahtumia, joihin kaikilla ei ole edes mahdollisuutta päästä mukaan? Mielestäni olisi paljon kohtuullisempaa, jos näitä kyseisiä lentoja olisi pe-su välillä edes 2 per päivä. You can do better Habbion!
Gaffe
21.04.2023 10:56
Moikka! Kyseisessä tapahtumassa on yhteensä kuusi erillistä lentoa joista kaikista saa oman merkkinsä. Tämän lisäksi kaikki lentoasemalla koko tapahtuman ajan vierailleet saavat lentokentän oman merkin. Tässä tapahtumassa koko ideana on saada mahdollisimman paljon hahmoja osallistumaan lentoon, koska lento on osakseen roolipeliä. Joten koko idea kalpenee sillä, että lennolla istuisi kolmantena päivänä muutama hahmo, tämän takia lennot on eroteltu kuuteen osaan kaksi lentoa per päivä. Lentoja voitaisiinkin järjestää samaan kohteeseen useampanakin päivänä jos pelaajakuntaa olisi enemmän. Arvostetaan, että palautetta annetaan ja se otetaan aina vastaan. :) Toiveena olisi kuitenkin, että palautetta annettaisiin main hahmoilla jatkoa ajatellen piiloutumatta varahahmojen taakse. µ Kivaa viikonloppua!