Aikaisemmin tapahtunutta:

Viime kerralla sait kiltatalon emännältä tehtäväksesi lähteä Adnarimin lemmikin, Hornanhurtan, perään ja tuoda todisteena Hornanhurtan päihittämisestä sen sydän. Matkan varrella törmäsit Mirandaan, jonka hyvää hyvyyttäsi vapautit Melvillen vankilasta.

Miranda paljastui kuitenkin pahamaineisen arkkidemoni Asmodeuksen vaimoksi Adnarimiksi, joka käytti sinua hyväkseen päästäkseen pois vankilasta. Onnistuit kuitenkin kaikesta huolimatta päihittämään hänen lemmikkinsä Hornanhurtan ja palaamaan Melvilleen tehtäväsi suorittaneena.

Adnarim kuitenkin palasi Asmodeuksen luo.

Katso traileri alapuolelta tai tästä.


Eletään vieläkin 1400-luvun Melvillessä ja koko kylä kuhisee siitä, kuinka joku on vapauttanut Adnarimin vankilasta. Kukaan ei kuitenkaan tiedä syyllistä. Ilmassa on myös yleinen pelko siitä, miten Adnarim tullaan saamaan uudestaan kiinni, kun tiedetään sen vaatineen viime kerralla yli 2000 henkeä.

Puhutaan, että Melvillen kiltatalon ilmoitustaululle tulee ilmestymään uusi tehtävä keskiviikkona 31.5. klo 18. Tämä tehtävä on niin vaarallinen ja akuutti, että sen suorittamiseen tarvitaan kaksi pelaajaa, eikä aiempaa näyttöä muista tehtävistä vaadita.

Seikkailijoiden tehtävänä on lähteä Adnarimin perään ja päihittää hänet lopullisesti. Kiltatalon emäntä on luvannut arpoa kaikkien tehtävän suorittaneiden kesken suuria rahnapalkintoja. Jos kiinnostuit, muista marssia kiltatalolle ottamaan asiasta selvää.

Tehtävä on suoritettavissa 30.6. päivän loppuun asti ja tehtäviä tullaan julkaisemaan tulevaisuudessa lisää.

Lähde seikkailemaan ››

Kommentit (0)
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy kommentoidaksesi.